Ingrediënten
Kipfilets | 600g |
Paddenstoelen | 500g |
Rode uien | 4 |
Olijfolie | 4el |
Witte wijn | 250ml |
Kippenbouiilon | 250ml |
Room | 120ml |
Quinoa | 300g |
Peper en zout |
Bereiding
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in stukjes. Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de paddestoelen in plakjes. Snijd ook de gepelde uien in ringen.
- Bak de ui in olie tot ze zacht en glazig zijn. Doe het kippenvlees in de pan en schep door de uien. Bak alles nog eens 1 minuut.
- Voeg de witte wijn, bouillon, en een beetje zout en peper toe. Roer goed. Laat alles ongeveer 25 minuten zachtjes stoven.
- Voeg na 20 minuten de paddestoelen toe en roer ze door het vlees. Roer op het laatste moment de crème fraîche erdoor. Serveer met quinoa.