Ingrediënten
Stukken kabeljauw | 4 |
Stengels prei (enkel het witte gedeelte) | 3 |
Wortels | 2 |
Sap van een halve citroen | |
Olijfolie | 2eetl |
Enkele takjes dille | |
zout en peper |
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C (th. 7).
- Bereid een marinade voor met olijfolie, citroensap, zout en peper en overgiet de stukken kabeljauw met deze bereiding.
- Was de prei zorgvuldig en snij in kleine schijfjes.
- Schil de wortels en snij in kleine reepjes.
- Laat de groenten 5 minuten in gezouten water koken en laat uitlekken.
- Leg 4 grote vellen bakpapier klaar.
- Leg op ieder vel 1 lepel groenten, 1 stuk kabeljauw en marinade en nog 1 lepel groenten. Doe er wat dille over, doe de papillot dicht aan de bovenkant en doe de boordjes dicht aan de zijkanten.
- Zet 15 minuten in de oven en dien de papillot op op voorverwarmde borden.