Ingrediënten
Courgette | 1 |
Ricotta | 250g |
Gerookte zalm | 100g |
Feta | 200g |
Bieslook | |
Bloem | 150g |
Eieren | 6 |
Sla | 1 |
Tomaten | 2 |
Komkommer | 1 |
Slasaus |
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Meng de geraspte courgette met de ricotta, fijngesneden zalm, bieslook en verkruimeld feta.
- Het zelfrijzend bakmeel meng je in een aparte kom met de eieren en wat versgemalen peper tot een glad beslag.
- Meng het beslag goed door het courgettemengsel.
- Giet het geheel in het cakeblik.
- Strijk de bovenkant glad en zet de cake 45-50 minuten in de oven, tot de cake mooi goudbruin kleurt en gaar is.
- Laat de cake in het bakblik goed afkoelen voor je ‘m eruit haalt. Serveer met een gemengde sla.