Cake courgette-zalm

65 11

Ingrediënten

Courgette 1
Ricotta 250g
Gerookte zalm 100g
Feta 200g
Bieslook
Bloem 150g
Eieren 6
Sla 1
Tomaten 2
Komkommer 1
Slasaus

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bekleed een cakeblik met bakpapier.
  3. Meng de geraspte courgette met de ricotta, fijngesneden zalm, bieslook en verkruimeld feta.
  4. Het zelfrijzend bakmeel meng je in een aparte kom met de eieren en wat versgemalen peper tot een glad beslag.
  5. Meng het beslag goed door het courgettemengsel.
  6. Giet het geheel in het cakeblik.
  7. Strijk de bovenkant glad en zet de cake 45-50 minuten in de oven, tot de cake mooi goudbruin kleurt en gaar is.
  8. Laat de cake in het bakblik goed afkoelen voor je ‘m eruit haalt. Serveer met een gemengde sla.

Opmerkingen