Ingrediënten
Kipfilets | 2 |
Grote aardappelen | 4 |
Lente uien | 2 |
Zongedroogde tomaten | 5 |
Zure room | 4el |
Olijfolie | |
Peper en zout |
Bereiding
- Kook de aardappeltjes gaar in de schil. Laat afkoelen.
- Braad de kip rondom in olijfolie en laat 10 minuten garen. Laat afkoelen.
- Snij onderaan een plakje van de aardappelen af, zodat ze rechtop kunnen staan. Snij er bovenaan een kapje af. Hol ze voorzichtig uit en bewaar het kruim.
- Snij de lente-ui in ringetjes. Hak de tomaatjes fijn. Trek de kip in stukjes. Meng alles met het aardappelkruim en de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
- Vul de aardappeltjes met de salade en zet er het kapje weer op.
- Bak in de oven gedurende 15min op 180 graden.