Onze producten

Fruit en groenten

Nog maar net geoogst en nu al in de rekken! Wij hechten veel belang aan kraakverse producten van eigen bodem en van het seizoen. Wij bieden je een breed aanbod vers fruit en verse groenten en kopen die bij voorkeur in de buurt of eigen land in. Mandjes in de aanslag?

Fruit en groenten

De bakkerij

Ter plaatse gebakken! Iedere dag biedt louis delhaize je een uitgebreid en dagvers assortiment broden en zoete broodjes. Er is voor iedere smaak wel wat, op ieder moment van de dag.

De bakkerij

De wijnkelder van louis

Bij ons vind je de beste wijn en sterkedrank! Een etentje met familie, een feestje met vrienden ... Je vindt altijd wel een geknipt moment om een goede fles open te trekken! Je vindt bij louis delhaize een grote waaier aan witte, rode, rosé- of schuimwijn. Maar we hebben ook een assortiment trendy sterkedrank (gin, whisky, rum, …). Om de twee weken zetten wij bovendien een fles wijn in de kijker. Zo wordt kiezen iets gemakkelijker! Duik snel in onze wijnkelder en vraag gerust advies aan je handelaar.

De wijnkelder van louis

Bereide gerechten

Geen tijd om eten klaar te maken? louis delhaize heeft de perfecte oplossing! Op zoek naar iets voor 's middags of 's avonds? Wij hebben zowel brasserie- als wereldgerechten waarmee je tonnen tijd wint!

Bereide gerechten

Nieuwigheden

Wij pakken elk jaar uit met meer dan 600 nieuwigheden. Met een arendsoog volgen wij de trends om meteen op de kar te kunnen springen. Hoe herken je nieuwe producten bij louis delhaize? Ontdek ze als eerste!

Nieuwigheden

Exclusieve producten

Bij louis delhaize vind je producten die je nergens anders vindt, van de beste gin ter wereld (NB gin) tot gezonde tussendoortjes. Wij hebben meer dan 350 exclusieve producten!

Exclusieve producten

Gezonde en biologische producten

louis delhaize heeft niet alleen producten voor klanten die een specifiek dieet volgen (glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutvrij, ...), maar ook meer dan 200 biologische producten afkomstig uit de biologische landbouw.

Gezonde en biologische producten

De producten van louis

Een Belgisch merk in een Belgische winkel! Het merk louis, dat in september 2017 werd uitgebracht, telt ondertussen meer dan 300 gezonde kwaliteitsproducten. Er zijn aperitiefhapjes, belegde broodjes, slaatjes, vers sap en individuele porties fruit en groenten. En laten we zeker de fijne vleeswaren, de kazen en het vlees niet vergeten! Het merk louis van louis delhaize moet resoluut Belgisch zijn, behalve uiteraard in die domeinen waar geen vergelijkbare Belgische producten bestaan. Veel ontdekkingsplezier!

De producten van louis

Het merk Cora

Kwaliteit voor de beste prijs: de kwaliteit van de grote merken tot 40% goedkoper.

Het merk Cora